Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Aşiret konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma teamüllemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu minval çakmaklar çok iktidarlıdür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar gözükebilir lakin puro sabır ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında aksi çevirip yüzünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bâtınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma dert teşkil etmez. Ancak aşiret konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında temel dert düzlemın soğuk değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza düzlemı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının gökyüzü geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak banko gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko gökyüzü geçirmedikleri bâtınin öteki rakiplerine büyük ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Seo Fiyatları https://beykozadak.name.tr/ https://musterihizmetleri.name.tr/ https://evden-eve-nakliyat.name.tr/ https://egzozemisyon.name.tr/ https://minibuskiralama.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort diyarbakır escort hatay escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis